Anadolu Grubu

Anadolu Grubu’nda mutluluk işten ve içten gelir!

Anadolu Grubu’nda güveni ve mutluluğu kapıdan girdiğinizde hissedersiniz, mutluluğu aramaya gerek yoktur çünkü Anadolu Grubu’nda mutluluk sizi bulacaktır…

Bazen,

Bir doğum günü sabahı sürpriz bir kahvaltı eşliğinde,
Sabah kahvemizi yudumlarken,
Her haftanın başlangıcında,
Keyifli bir öğle yemeğinde,
Kısacası birlikte paylaştığımız her dakikada mutluluğu yaşarız, çünkü biz birlikte mutluyuz.

Ailemize katılan her yeni üye, mutlulukla tanışır. Mutluluğumuzun kaynağı, sahip olduğumuz dinamizm ve pozitif enerjimizde saklıdır. Ve yıllar geçse de azalmaz, artar…

Anadolu Grubu, sahip olduğu gücü çalışanlarından alan kocaman bir aile. Anadolu Grubu’nda yaşamın, çalışanlarımızın gözünden anlatılmasının önemine inandık ve dijital IK çalışmalarımız kapsamında #AnadoluGrubundaMutluluk yarışmasını düzenledik.

Yurt içi ve yurt dışında görev alan tüm çalışanlarımızdan Anadolu Grubu’nda mutluluğu anlattıkları fotoğraflarını  #AnadoluGrubundaMutluluk etiketi ile Instagram’da paylaşmalarını veya sosyalmedya@anadolugrubu.com.tr adresine göndermelerini istedik.

Mutluluk temalı yarışmamıza tam 9 farklı ülkeden, 17 farklı şirketimizden katılım oldu. #AnadoluGrubundaMutluluk etiketiyle çalışanlarımız iş ortamlarında çektikleri en mutlu anların fotoğraflarını, sosyal medya üzerinden paylaştılar. Paylaşılan 1.000’e yakın fotoğraf jüri tarafından değerlendirildi ve mutluluğu en iyi yansıtan 10 fotoğraf belirlendi. Fotoğrafların sahipleri ise sürpriz ödüllerin sahibi oldu.

agmutluluk_image1

#AnadoluGrubundaMutluluk yarışması sayesinde, mutluluğun faaliyette bulunduğumuz ülkelerde nasıl anlatıldığını inceleme ve farklı coğrafyalarda görev alan çalışanlarımızı daha iyi anlama fırsatlarını yakaladık.

Yurtiçi ve yurtdışı çalışanlarımızın mutluluklarını yansıttıkları fotoğraflar, içerik pazarlaması çalışmalarımız için de önemli bir kaynak oluşturdu.

Bir diğer ‘mutluluk’ verici haber ise ABD’den, halkla ilişkiler alanında dünyanın en iyi iletişim, girişim ve programlarını ödüllendiren PR News Awards’tan geldi. #AnadoluGrubundaMutluluk projemiz, “PRNews Platinum PR Awards” ödüllerinin “Employee Relations” kategorisinde “Honorable Mention” ödülüne layık görüldü.

Anadolu Grubu’nun gülen yüzleriyle hayata geçen bu projemizin, ülkemiz sınırları dışında da takdir edilmesinin onuru hepimizin oldu.

prnews_logo

Bir yorum yapılmış

  1. Pingback: Anadolu Grubu’nda Y kuşağı olmak | Anadolu Grubu Blog

Yorumlarınızı bekliyoruz

e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*